Monday, March 17, 2014

It seem like hard to say LOVE YOU !



Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you ! Love you !

Waooo, macam senang je nak sebut love you. Taip lagi lah senang. Tapi tahu tak, betapa susah nya bila nak express those feeling depan orang yang kita sayang.

Hahaha, amek contoh terdekat lah. Contoh macam kawan kawan, yea lahh. Sape tak sayang kawan kawan dia kan. Kan ? kan ? kan ? kan ? kan ? nak nak bila best best buddies forever gitu. Tapi bila nak express those sayang tu dalam bentuk lisan mesti macam payah. Kadang kadang tu sampai berkias kias, bahasa kasar mesti keluar. 

*aku sayang kaulah gilaaa*
tak pernah express dalam keadaan yang agak agak romantik gitu (padahal kawan kawan je pun)
hahahaha. LOL.

Tapi yang jadi masalahnya sekarang, bila korang buat perangai camni kat pasangan korang. Confirm pasangan korang sentap sensitip tahap nak block kaw kaw, merajuk abaikan korang 44 hari  44 malam. Hahaha.

Untuk sesetengah orang, bukan senang tau bagi deaorang, nak sebut. I LOVE YOU ! Susah. 
Tapi aku pegang pada satu prinsip ni, 
FEEL THOSE LOVE.

Agak agak kalau korang punya awek/pakwe/isteri/suami yang jenis lumpy lurus selow melow nak sebut love you, let them be that way. Jangan lah paksa. Jangan paksa. Jangan sampai gaduh. Biar deaorang express semua tu dengan sendirinya.

Kalau deaorang tak sebut semua tu, tak semestinya deaorang tak sayang, tak cinta, tak suka. Kalau korang nak tahu, dia ikhlas ke tak buat semua tu, rasakan cinta tu sendiri. Tak perlu kot nak ajar, hehehe. Kita boleh tahu bila orang tu sayang cinta kita. Cara deorang pada kita n macam macam lagi lah. So feel it, then you will know much they love you.

Haishhh, banyak plak membebel nya. Maaf. Undur diri dulu yea. Babai.



Nota kaki : 

I LOVE YOU ! Yes, I LOVE YOU as much as YOU LOVE ME. 
No doubt. I LOVE YOU :')