Wednesday, May 1, 2013

BBQ time !



Woot woot !

Assalamualaikum, hai dears..

Hehehe, dah setahun ain tak update blog ni. Lama kan, huhuhu. Ain pun tak tahu nape ain malas sangat nak update blog ni.

Daripada abes diploma, macam macam cerita ada. Daripada zaman ain dah kerja, dah konvo, dah sambung degree.  Woooo, banyak banyak ! Pahit manis tawar kelat masam payau. Semua ada ! Setahun punya cerita kan ? hahaha.


Dah lah, malas nak bebel panjang panjang. 

Hari ni nak nukilan kan moment malam tadi, ain kan dasar manusia nyanyuk. Tulis dalam diari pun, bukan muat. Rasa macam nak beli buku log buat diari, hahaha. Baru muat segala benda dalam tu.


So, girls, boys. Here it is, my superb classmates.



Last night, kami abeskan masa sama sama. BBQ time ! Semua ada, just a few yang tak join sekali sebab ade hal yang tak dapat dielakkan. Semua kepochi gila, happy go lucky. Ape ape pun, sumpah seronok gila malam tadi. Classmates ramai gadis gadis, jadi tak hairan pun mulut kepochi. Hahaha. Jejaka jejaka pulak, ada 2 orang sahaja. Then tak hairan jugak, kenapa diaorang tersangat sopan santun, ayu mengalahkan perempuan. Senyap je. LOL. 

Kami classmates !
 Sebahagian dari classmates ain, ada a few yang tak sampai lagi. Kami sedang tunggu arang sampai ! Sebelum tu snap pic dulu. heeee..
Gambar kat bawah ni, candid sebelum balik, penat woooo. Tapi hilang penat sekejap, sebab tentatif seterusnya. KARAOKE ! Woot wotttt ! Rocks begin !
Us !


Natural beast of us, hahaha. Bukan beauty tau !
 Serious gila hodoh part baju merah tu, tak macam anak dara. Hahaha, peduli apa ain.


 1 2 3.. Hop !
 Hahaha, bersedia untuk lompat.
Housemate, roomate, soulmate !
 Best best buddies that i ever had. Deaorang lah kakak, adik, mak tiri, mak angkat ! Baju purple single and available. Mak ayah dia dah bising tengok dea takde kawan laki. Siapa yang dah berkenan tu, better g cop awal awal. Nama dia Syafiqah Izzati. Baju hijau ? Erm, yang tu Fara Syuhdila. Dia pun single, tapi tak available. Sebab ade yang dah beratur tunggu dea. Hehehe. Baju biru ? pun sama jugak. Nurul Aziella namanya. Milik orang beb ! Jangan kacau, nanti pakwe dia tembak pakai pistol. Hahaha. 

Salah sorang jejaka dalam kelas.

Haaaaaa, untuk girls kat luar sana. Nama dia Izzudin, dia masih single. Rasanya still available. Korang nak ngorat ? hahaha, boleh. Ngorat sendiri. Din mesti rela. aumm aummm.. LOL.

Lastly, nota kaki dari ain..
GIVE A CHEER FOR ALL THE BROKEN ^_^

#Dear, sorry. Suppose banyak lagi gambar yang nak diletak. Tapi, because of  line network macam hampeh, ini sahaja yang mampu. Gambar ain sendiri pun loading lambat sangat. Baru nak perasan lawa. Hahahahahammmpeeeehhh.. 
Babai ! See you guys later !