Thursday, November 28, 2013

Happy BIRTHDAY budin !


Hehehe, hari ni birthday si budin. Alang alang, ain ada masa free, so apa lagi. Malam ni, blog ni special untuk dia je. Hahaha. So ni lah empunya diri.
My sister said, he has a quiet eyes *mata redup gitu*


Nama : Muhammad Izzuddin Ruslan
Umur : Genap 22 tahun, 45 minit untuk saat ni entry ni dipost
Status : Single *available ke tak, ain tak tahu*

Macam biasalah, ni ayat tak lapuk dek hujan, tak lekang dek panas

#Happy Birthday dear Izzuddin
#May Allah bless you with Rahmat & Nur-Nya
#Stay smart, stay handsome, stay k-pop *hahaha*
#May happiness surround you
#Keep smile ! *jangan simpan lesung pipit sorang sorang*
#Moga sentiasa diluaskan pintu rezeki
#Moga panjang umur
#Sila jadi budak baik *jangan jadi kaki buli*
#Have a perfect and lovelier day ever
#Never weaken the bond that we have been sharing together. Okay ? Promise that.
#Good luck for everything, me support you !
#Never give up !
#When there is no pain, then there is no gain for you !


*Jangan marah marah lepas baca, senyum. heee. Penat tau jari ni taip. Nak layan lappy hang lagi. Hahaha. Okay, stop bebel. Have a blast dear ^_^*

p/s : Give a cheer for all the broken :)