Saturday, January 29, 2011

~I'm WonDerinG~

hye sume! 
ari ni ain terpanggil untuk tulis kisah tentang seseorang ni..
mulenye, rase macam mimpi, tapi bile cubit pipi.. hahaha,,sakit!! memang bukan mimpi..

ain tertanya-tanya,,dea tu perempuan atau lelaki.. 
dea tanye ain, "pe kelebihan senyum?"
then bermulalah  message antara kami, tapi tak lame pun
sekejap je
ain nak taw dea sape,tapi...
lastly dea akhiri message kami dengan 
"Xyah taw la. Anggap je t'slh n0mb0r. Tq yer nurain suhada"
erm, yang ni lagi la dea wat ain tertanye-tanye sebab dea taw name ain..
yang pasti dea sangat misteri,
untuk si misteri, muncullah kamu sekali lagi..
ain nak taw kamu sape
muncullah ^_^

oke,tu saje dari ain,,terima kasih kerana sudi membace :)

*p/s : smile always.. senyuman kamu semua pasti sangat manis.. :)

No comments: