Saturday, April 23, 2011

Dugaan Final~

Oh, tidak.. demam datang lagi, kebahla kamu dengan segera. Hari esok, saye masih ade lagi perjuangan yang harus ditempuhi. Huhu, terasa menyesal tinggalkan koolfever kat rumah. Kononnya, fikir tak demam lagi, tapi... hasilnya, demam datang lagi, fobia nak makan ubat..

Dah habis study MAF? 
..almost done..
..malam ni kena teruskan study lagi..
..agak-agak flexible kluar ke tak eh..
..lagipun flexible budget memang dah lame tak kuar..
..senang citer kite study je semua, kite usaha, bila dah berusaha, kite tawakal yea..

Dah habis study FAR?
..not done yet, baru study chapter-chapter yang masuk dalam Test 1..
..carry mark FAR teruk gila, fuhhhh, rase down sangat-sangat-sangat-sangat..
..rase cam otak ni, masih blank lagi mengenai FAR..
..terfikir jugak, patot ke teruskan degree ke B. ACC??..

Dah habis study ECO?
..oh, mestila belum..
..kawan-kawan, moh le kite study soalan past sem ECO selepas MAF & FAR selesai yea..
..soalannya, berulang-ulang je..

Lepas ni blog out of service yea.
Kemalasan untuk berblogging.
Maaf

p/s : doakan kesembuhan ain  yea di sini. nak makan ubat takut.. hahaha, tak pasal-pasal, kejadian lame berulang kembali ( Ujian Allah S.W.T ), n pengawas peperiksaan pasti akan halau ain.. haha. sign out~

Good Luck guys
senyum-senyum selalu
^_^


1 comment: