Wednesday, April 13, 2011

Motivasi untuk Diri Sendiri

Final start next week
dari 21 April - 1 Mei 2011


Selagi belum balek rumah, selagi tu lah, rase mood untuk study sekejap timbul, sekejap tenggelam.. tak boleh jadi ni~

Dalam malas-malas tu, ain teringat kata-kata ni. Kite share-share lah yea, ape yang ain nak kata ni, insyaallah boleh memotivasikan diri kite same-same..

Ain,
" Cuba kau bayangkan, sekarang ni kawan-kawan kau tengah study. Kau jangan malas-malas. Kau kan sentiasa nak mendahului deaorang. Gandakan usaha kau"

so, kesimpulannya, pergi bukak buku. STUDY!



p/s : motivate la camne pun, yang pasti mood ain sekarang ngah blur.. Dalam kelas AIS 280 sekarang ni, tapi takde mood nak focus, nak tahu kenapa?? hohoho, mata kedua ain tertinggal kat atas katil (cermin mata). Kabur-kabur tengok mase depan, eh silap.. *kabur-kabur tengok slide kat depan*



say yes for blogging!

No comments: