Friday, September 20, 2013

Assalamualaikum.
Hai semua ! *sapu sawang jap ! blog berhabuk seyh.. hahaha.

Alhamdulillah, masih diberi peluang nak mencoret, menceceh, membebel dan segala macam men dan mem lagi. 
Lepas ni rajin lah tangan ni nak post benda baru sebabnyaaaaaa ada wifi freeeee. Hikhokhikhokhikhok. Eh salah bukan freeeeeeeeeee pun. Nanti bil sampai kena bayar jugak. Tapi much more better lah dari pakai broadband, wifi ni kongsi ramai ramai. Broadband pulak sebulan rm68 pastu kali pulak ngan 12 bulan. Wahhhh. Semputt nak kumpul duit nak bayar segala expenses.

Hari ni nak update apa yea ?
Errrr. Ehmmm. Hmmmm. Tak tahu ! Blur~
.
..
...
....
.....
Ermmm.. Sekarang ni dah start sem baru. Around 2 weeks camtu. Tang tu jugak lah kena bayar itu ini itu ini itu ini itu ini lagi dan lagi. Ain pun baru pindah rumah, lagi sedap duit tu mengalir macam air. Dapat duit ptptn pun tak boleh nak kaya lama lama. Hujung sem mula lah kayap. Alhamdulillah masa cuti ari tu kerja, so takde lah terasa sangat banyak belanja nya.

 So far kewangan alhamdulillah. Tapi tu lah, ain ni kuat makan. Duduk dalam kereta, housemate lalu depan jusco, depan tesco, dalam kepala dah terbayang macam macam benda nak ditelan. Terasa macam air liur nak meleleh pun ada. Hahaha. Buruk kan perangai tu. But, that's who im.

Lama lama bajet boleh lari kalau melayan tekak ni memanjang. Hehehe. Nak tak nak, kena jugak buat another side income nak tampung hidup kat sini. Sekarang ain buat bisnes jual tudung, brooch nn topup. For those yang tengok boleh beli. Tapi available around Melaka je. Ain pun nak habiskan stok sedia ada sekarang. Lelong abes abesan sebab nak renew stock baru. If nak beli, boleh tinggalkan komen kat entry post ni. InsyaAllah im try to reach you :)




Mak pun dah pesan, makan jangan tahan tahan. Makan je. Mak tak nak anak dia kurus. So apa lagi, bedal lahhhh. Green light dah bagi kan. Hahaha. Nanti balek jumpa mak mesti ain gemok punyaaa.

Sudah sudah sudah. Okay dear, dah masuk  Maghrib. Jumpa lagi nanti. Solat jangan lupa yea. Babai. Assalamualaikum :)

No comments: