Tuesday, February 15, 2011

Mengidam

Huarrgghhh, da lame sangat tak update blog ni gare-gare broadband yang sangat lembab.. terharu~ ahahahaha.. Duk sorang-sorang wat ain mengidam nak makan certain food ni.. kalau la dapat makan.. erm,patutnye ari ni plan nak pergi bandar Segamat.. tapi tak jadi,niat terbantot, sebab huda ade test LAW esok.. hehe,takpela.. Mungkin ari khamis nanti kot kami keluar together2.. 


Actually, ari ni ain nak update tentang makanan yang ain idam-idam kan.. da lame sangat tak keluar,terperuk dalam bilik.. Seriously,membosankan n perut ni sentiase lapar,tapi ditahan-tahan.. bukan sebab nak diet,tapi jimat duit.. hehe, sem ni, Alhamdulillah ain berjaye menjadi seorang penjimat berbanding semester sebelum ni.. Sebab dulu makan, RM10 seari~ byangkan la.. huhu.. mane la tak gemok.. hehe


Happy Meal.. haha,macam budak-budak kan,tapi itula ain.. berminat plak ngan set tu sekarang, mungkin sebab ade TOY FREE.. hahaha.. merepek~ ari tu ain makan dapat patung yang comel,cop animal untuk girl dengan hulk untuk boy~hulk tu paling comel,tapi da kasi adek..Kalo tak,time duduk kat meja belajar mesti maen toy tu..sungguh keanak-anakan~




Pastu ain mengidam nak makan CHAR KUEY TEOW..huhu, malangnye mase pergi pasar tadi, takde pun.. banyak kedai tutup.. tak best betul.. huhu.. Lastly, ain decide beli makanan kat benteng a.k.a uptown.. huhu.. beli kuey teow basah je..




Then ain teringin nak makan roti gardenia ni, nak pergi bandar Segamat pun semata-mata nak beli roti ni.. kat Unimart ni pun bukan selalu ade,asyik soldout je.. hehe..




banyak lagi makanan yang ain mengidam sebenarnye, tapi takpela.. huhu.. kalo ade kelapangan,ade rezeki, dapatla makan.. hehe.. da macam pregnant woman.. ahahaha.. mungkin sebab ade anak tiri kat umah kot.. hahaha, korang taw sape anak tiri ain?? haha.. nanti da tibe masenye, ain kenalkan kat korang semua.. :)

CERIA-CERIA SELALU guys!

2 comments:

fAr0T said...

ainnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hehee nk wt ain jelez leh x....???
ktwg bru je beli mcd ptg td....hehe

Nurain Suhada said...

seriously jeles~ takpe! hehe.. ari khamis nt kuar..