Wednesday, February 16, 2011

Our Modul (PART 4)


Venue : Dewan Sri Peria, Hutan Uitm Segamat, Ladang Sawit, Ladang Getah, Masjid As-Syakirin & Dining Hall
Date : 12 Februari 2011
Captured by : Adeq, Akaq, Ima, Su, Nida n me


Mule-mule fikirkan modul kali ni tak best macam modul sebelum-sebelum ni.. Tapi bile da lalui, waoooo.. it's really great n kami sangat enjoy.. Actually,ain tak taw pun modul ni start pukul berape, sebab sebelum ni modul kami pukul 8.. Bangun pagi, awal giler~ kul 6 suku da terkebil-kebil duduk atas katil tengok orang laen tido.. Kul 6.30 pusing-pusing jap 1 bilik, tengok muke sorang-sorang.. haha,giler kan?? Then,da segar sikit baru solat Subuh n mandi.. Bile da siap ape semua, tinggal nak pakai tudung je, then huda kate, awalnye ain siap, bukan modul start kul 9 ke? 8.45 daftar.. Ohh tidakk, terharu giler time tu.. Memang terasa diri ni dipermaenkan oleh diri sendiri, hahaha.. tapi salah ain jugak, sape suruh tak tengok jadual.. Laen kali jangan excited sangat.. ain ingatkan ain sorang je salah tengok mase, rupenye my classmate pun same.. kahkahkahkah~ geli ati betol time tu.. Then ain decide layan ADAMAYA jap, kul 8 baru tertido.. 8.35 baru tersedar, tertido mati.. kul 8.45 da kene daftar, kelam kabut betol time tu pkai tudung.. Dan inilah HASILNYE......


ni one of my best fren, sue a.k.a mek su becoz she's from kelate :)
waktu ni time ceramah, ain dengar ceramah tak korang rase?? hehe.. mestila ya dan tidak.. time sir tu story pasal sejarah, suke la jugak dengar, tapi bile sebut pasal wargasetia UiTM, huhu, masuk telinga kiri kuar  mulut depan, sebab ain mengantuk~ hahaha..


ni plak ain bersame-same kembar JAC1104A n mek su sekali lg.. hehe.. makan bersame-same.. jarang 
ade mase camni, masing-masing da tukar kelas, so bile gathering, it was FUN.. love it.. :)


okey, kali ni masih same seperti di atas cume yang takde kali ni adalah ain n kali ni yang berbaju biru tu plak, ima, ima ni 1 kolej ngan kembar merangkap bestfren mereka la kirenye.. hehe..sweet kan semua kawan-kawan ain ni.. :)


hahaha, actually gambar ni tak jadi sebenarnye.. Patotnye nak wat-wat ayu hidu bau bunga jejarum tu.. tapi malangnye, ain ni tak ayu.. so, adegan ni jadi adegan ketawa pecah perot, tak tahan sangat da tu.. melayan semua kepala yang agak giler-giler n kelakar~ :)


ain with kembar :)

 

kali ni lagi la ain mereng, hahaha.. bak kata orang romeo n juliet.. hahaha.. tak jadi jugak nak melamar sue time ni, adeq snap pic lambat sangat, so kepala da tunduk bawah dulu sebab tak tahan nak gelak.. macam-macam idea keluar untuk bergambar.. yang pasti, saat-saat tu sangat meriah~ :)


okey, this one plak kat depan Masjid As-Syakirin, UiTM Segamat.. before masuk hutan, bergambar kejap ngan adeq.. hehe.. (salah seorang dari kembar di atas) :)


ni plak sesudah keluar dari hutan, memang penat sangat time tu, huhu.. 8.5 km, jauh jugak tu, tapi Alhamdulillah, we did it.. sayangnye tak dapat capture gambar pkai ala-ala orang asli.. hahaha.. segan kot~ semua orang tumpu mata kat ain, mane tak segannye, dahla group ain lambat sampai.. hahaha :)


bergambar ngan sue n akak jap.. time ni ke mane ntah adeq n ima menghilang~ so, gambar ni pun kite-kite je la.. kalo ade deaorang lagi seronok~ ramai-ramai baru meriah :)


ni before balek kolej, ain busuk, ain selekeh, semua la ade time tu.. sangat penat, rase macam nak berendam dalam bath tub.. tapi dapat plak.. ni UiTM je lorr.. hahaha :)


curi-curi masok gambar ni, ni adalah antara mereka-mereka yang comot tapi cantek.. hehe.. sowry guys.. hahaha, korang comot :)

*thanz untuk semua yang terlibat, ain sangat-sangat happy at that time sampai la ain pejam mata untuk tido malam tu.. enjoy sangat.. time kasih !! lastly, hope our frenship till forever~ love u guys a lot!

HARGAILAH ORANG YANG TERSAYANG

2 comments:

fAr0T said...

ttbe entri kali ni aku rse fofuler plak...hahha

Nurain Suhada said...

hahaha.. tu da semestinye.. :)