Saturday, May 28, 2011

Welcome PART 5 !



Pejam celik, duduk berdiri, tidur bangun ! ain dah pun masuk ke semester 5.. tak sangka ! cuti pun dah abis, dah tibe mase untuk kembali ke 'student life'.. Tetibe rase bersemangat ! Terima kasih untuk segala sokongan & bantuan, ain sangat-sangat hargai.. Ain bangkit kerana anda semua, thanz dear (family, my love n friends)

"DREAM is our motivation in life."

Kat sini ain nak listkan segala azam untuk semester baru, semoga ain lebih bersemangat ! 

1. Mao lebih bersungguh-sungguh belajar, tak mao maen-maen dah..
2. Mao lebih rajin membuat latihan dan note..
3. Mao lebih rajin membaca buku, terutama subjek LAW & MKT..
4. Tak mao usik kawan-kawan lagi dalam kelas, terutama adek, FARA SYUHAIDA.. hehe
5. Tak mao benci or tak suke mane-mane subjek.. hehe
6. Cube untuk abiskan menjawab soalan final semester lepas.. InsyaAllah..

dan yang paling penting, lebih mendekatkan diri pada Allah S.W.T.

jangan mudah putus asa, ain !! aja-aja fighting !

" boleh jadi kamu tidak menyenangi sesuatu, padahal itu baik bagimu, dan boleh jadi kamu menyukai sesuatu, padahal itu tidak baik bagimu. Allah mengetahui, sedang kamu tidak mengetahui." Al-Baqarah:216

p/s : aku suke bile kau ketawa, kau buat aku senyum ke telinga ^_^

2 comments:

Khuzrin Kamarudin said...

Welcome back to segamat... nehehehe...

fara aieda said...

awk usik sye..sy usik awk balik....
alaaa ain..xnk la,,,t da xde sape nk wat nakal g...hehe