Wednesday, August 3, 2011

Busy


Tension meyh. Dalam minggu ni, banyak benda nak di 'settle' kan.

1# Assignment 2 - Critical Thinking ( BEL 313 )
2# Advertisement of Soap Detergent - Marketing ( MKT 243 )
3# Presentation of Chapter 7 - Macroeconomics ( ECO 211 )

This week,on saturday im gonna have a module PART 5, hopefully it will be more interesting. (fasting month, erm i think that i might sleep during the module session). On sunday, i will go to Ledang or Sagil (insyaallah) for  my group assignment project. 

Then, move on to next week, i have two test.

1# Test 2 ( LAW 346) 
2# Test 2 ( ECO 211)



.:. persoalan nya : bila mase nak balek rumah ni ? ?nak bersahur & berbuka ngan mak, ayah & adek adek. dah tak terurus masa ni, kalau ayah tahu, mesti ain kene tegur, sebab tak pandai jaga masa. heee, rindu kat mak & ayah.. ari ni berbuka makan maggi je, walaupun hakikatnya, ain tak berpuasa (tak puasa, bukan sebab suka suka yea, nature of woman) sebenarnye, segan berbuka sama sama dengan orang berpuasa, tak layak makan sedap sedap. Makan maggi pun cukupla. lagipun risau kalau berlaku pembaziran masa pergi bazar Ramadhan. Kan kita dituntut berserdahana ?

P/S : semoga segala urusan dipermudahkan. insyaallah ^_^

3 comments:

Khuzrin Kamarudin said...

Nak berjaya.. bukan mudah..

Semua ni untuk melatih kita jadi orang... kan? kan? kan? <--- (yang kan? kan? kan? ni sila sebut dengan gaya Yaya dalam boboiboy...)

Nurain Suhada said...

hehehe, betul betul betul (gaya upin ipin pulak)..

heee, btw thanks..

fa said...

semoga semuanya akan ok ^^