Thursday, August 18, 2011

Normal lah kan kalau ?

Normal lah kan kalau ade test or exam ?
Cam dugaan hidup jugak, 
normal lah kan kalau ade masalah dalam hidup ni ?
normal lah kan ? kan ?

Camne nak handle, semuanya bergantung pada individu tu.
Yang penting jangan merungut, jangan membebel, jangan mengeluh.


Tiba tiba ain rasa cam dah banyak membebel part intro. *haishhhh, maluuuu !

Sebenarnya, nak motivasikan diri sendiri. saja nak kongsi, mana lah taw, ade yang termotivasi nanti. heee
Minggu ni minggu struggle ! sampai lah minggu depan sebelum cuti raya start.
Kenapa ? kenapa ? kenapa ? final kan lambat lagi~
lambat ke ? lepas raya je cik kak, cik abang oi.
Bukak mataa tu luas luas tengok kalendar.
Tapi kali ni, ain bukan nak story pasal final exam.
Nak citer pasal TEST.
Nak citer pasal struggle week.


Tiba tiba ain rasa cam banyak membebel, tak masuk isi lagi tu. *haisshhhh, maluuuuuuu lagiiiii !

(membebel kuat)

~this week~
Today @ 18 August : TEST LAW 

Saturday @ 20 August : QUIZ TAX & TEST ECO

~next week~
Monday @ 22 August : TEST MAF @ 

Tuesday @ 23 August : REAL FORUM for BEL & PORTFOLIO

Wednesday @24 August : TEST MKT

Yeahhh, giler gempak, meletop, dahsyat, terbaek & mantap jadual ni.
kalau ikutkan hati, tak nak ambil port pasal test ni.
tapi bila fikirkan balek.
berbaloi ke ?
Hari hari kau daki bukit nak pergi kelas kat BLOK KAYANGAN tu.
berbaloi ke kalau malas malas ?
camne plak dengan bawak BUKU TEBAL TEBAL BERINCI INCI tu ?
berbaloi ke ?
(dapat inspirasi, dari Miss Ida Suriya Ismail)


so, guys. fikirla sendiri,
penatkan daki bukit, naek tangga, semata mata nak timba ilmu dalam kelas ?
jangan give up ! tu aje. kalau give up, camne nak berjaya kan ?
kejar ANUGERAH DEKAN & ANUGERAH NAIB CANSELOR tu.
kata nak pakai selempang warna pink masa grad nanti.
mak ayah kita mesti bangga punyelah.
kite pun terasa kempas kempisnye (hidung) & blushing (pipi)

so, part conclusion nya, jangan putus asa okey ?



then, finallyyy.
Thursday @ Friday : BALEKKK RUMAHHH (takde kena mengena)

p/s : tiba tiba rasa macam gilaaa pulak, orang laen baca LAW, ain menghadap BLOG ! =_=

1 comment:

Are-Tulk said...

ish2...
mcm2 ain ni.....
ain...
gudluck for all the list tu ye....
n say gudluck to her gak...
:)