Monday, June 27, 2011

27 June 1991

Sebelum tirai 27 jun 2011 berlabuh, ain nak buat 'a little wish' untuk diri ain sendiri.. 

Terima kasih untuk mak & ayah yang dah membesarkan akak selama 20 tahun ni, hehe.. Umur dah 2 angka, erm, boleh tak akak nak request kahwin sekarang ? haha, sudah-sudah.. keterlaluan.. 

Terima kasih emak, terima kasih ayah :')

Umur dah 2 angka, ain cume harapkan, ain semakin matang.
No more happymeal, no more chickymeal, no more free toys !! you're an adult now.
Remember that, ain ?
Erm, tiada lagi cik ted..tiada lagi dophie .. tiada lagi bantal b***k.. erkkk, boley hidup ke tanpa tu semua ? 
rasenye tak boleh, tapi tak salah kan, walaupun dah 2 angka, i still have those thing? hehehe..

I wish, i wish with all my heart..

1. Ain semakin matang..
2. Semakin rajin..
3. Semakin pandai menguruskan masa..
4. Sentiasa cukup solat 5 waktu & lebih beribadat kepada-Nya..
5. Sentiasa tersenyum walaupun berduka..
6. lastly, ain harap & akan berusaha sebaek-baeknya untuk naekkan pointer untuk tahun akhir ni..

Insyaallah..

senyum-senyum selalu :)

p/s : takde ape yang nak dibanggakan sempena hari lahir ni, cume dalam hati terselit rase sangat-sangat bersyukur kerana masih dipanjangkan umur lagi.. terima kasih untuk semua yang 'wish' pade ain, ain sangat-sangat hargai, terima kasih semua.. ^_^


No comments: