Wednesday, June 8, 2011

Saat bersame mereka :')

Hehe, seronok ! last week huda ikut ain balek kampung @ Alor Gajah, Melaka. Seronok ! macam-macam plan, nak pergi pc fair la, pergi pasar la, nak beli penyu la, (kura-kura).. macam-macam plan, tapi mase nye singkat aje.. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Seronok jugak, sebab buat kali pertamanye, abang drive bawak ain, huda n kakchik pergi pasar pagi, walaupun mase tu dah ampir ke tengahari. Semua bangun lewat ! Selalunye kereta ayah tu, ayah sorang je boley bawak, tapi kali ni, abang plak yang bawak ! 


Hahaha, teringat detik yang mencemaskan tu.. (tak cemas mane pun).. Kereta berhenti kat tengah jalan, abang cool aje, ain plak cuak, tapi boley gelak-gelak lagi.. Kakchik pulak, sibuk nak sediakan kain kapan sambil tergelak-gelak, adoiyai, macam-macam kerenah semua orang.. hahaha.. Tapi sumpah cuak giler mase tu, start enjin kereta, tapi kereta camtu jugak, takde tande-tande nak bergerak.. kat tengah-tengah jalan plak tu, alhamdulillah, semua nye selamat pergi & balek. Seronok sangat mase tu, nak berjalan lebih lame lagi, tapi ain tak siap packing barang lagi, huhu.. 

rindu bulat sekarang ;)

gara-gara mak, semua barang ain, semuanye mak nak beli colour pink ;)

lovely parent ! :')

kalau di rumah, belah kiri adek,belah kanan abang..
miss them ;)

lastly with my bff ;)
love you !

p/s : gambar mereka-mereka (abang , kakchik , faiz) takde, sowry dear..

Oh yea, duit PTPTN dah masuk, sape mao teman ain pergi window shopping ? hahaha.. kalau nak shopping, sowry la.. Jimat itu wajib, cuci mate pun dah cukup okey ;)

2 comments:

Ayied Zudin Hashim said...

saye nk gelak boleh??
ermm..Pt da masok yer??
nak cadbury..hihi! xnak! nak ferero roche..hihi. :p

Nurain Suhada said...

hahaha, shut up ! :p
jangan gelak~

kate nak bunge ari tu~ hahaha ;)