Friday, October 4, 2013

Happy Birthday TRIO




Wao Wao Waooooo ! Trio ? Who's that pokemon ? hehehe
Hahaha. Ni lah buddies kita ! Aummmm. Deaorang kongsi tarikh lahir dan tahun yang sama tapi masa yang berbeza.
 

Hahaha, korang boleh klik kat link tu untuk kenal mereka mereka. Each of them single tapi not available tau. Makan penumbuk karang dapat. Hahaha. Sebabnya si akak ni amir dah cop dia dulu. Si adek ni pun sama, dah ada yang mengecopnya. So jangan cuba cuba ! AWAS !

Okay ni ayat lapuk dek hujan tak lekang dek panas. Walaupun dah bosan. Please lah baca jugak. Special tau buat. Hahaha. Okay, stop bebel.

#Happy Birthday dears
#May Allah bless all of you with Rahmat & Nur-Nya.
#Stay pretty, cute, handsome and adorable
#Moga sentiasa dipanjangkan umur
#Moga sentiasa diluaskan pintu rezeki
#Good Luck untuk semua yang korang buat. Ain sentiasa support dari belakang. Kalau jatuh, padan muka! :p
#Dont easily give up
#Friends till Jannah
#Have a perfect and lovelier day
#May happiness surround you
#Never weaken the bond that we have always been sharing

#Takde ucapan semoga cepat tunang. Hahaha. Ayat tu available untuk ain je.
#Takde ucapan semoga cepat kahwin. Hahaha. Jangan langkah bendul ngan ain ! Ain bulan June ! Bagi ain kahwin dulu. Kalau nak kahwin jugak, bak meh Honda Civic sebiji. Hahaha.Kejamnya.

Ain doakan korang semua capai kebahagiaan yang korang impikan, kita pernah sama sama rasa senang n susah. Im always here for you girls n boy. Okay babai. Assalamualaikum.

p/s : Ampun yea ternakal. Hehehe. Tak kisah lah sape kahwin dulu, jangan lupa jemput ain. Ain dah janji nak buatkan hantarankan ? So lets make the deal come true. Happy born day trio.Love you all ^_^

Throwback this moment :

Amir and Akak. Muka deaorang nak samakan ? Jodoh kuat ni. Auummm. Hahaha

My sweet lady :)
*abaikan muka pucat budak sebelah n tangan yang cuba nak keluarkan duit dari purse. Hahaha.





4 comments:

Are-Tulk said...

xtau nk kata apa...
just can say tq....

fara aieda said...

Okk.. baru bace.. terharu.. mekasih dear frennnn

fara aieda said...

Okk.. baru bace.. terharu.. mekasih dear frennnn

Nurain Suhada said...

Hehe, sama sama ! no biggie dear. :D