Monday, September 6, 2010

Rase cam nak cakap banyak.. tapi tak tau dari mane nak mule.. hehehe..
Masing-masing penat ari ni,gara-gara kenduri tadi.. Alhamdulillah,semuanya da selesai..penat sangat ari ni,nak tido awal,tapi entahla.. nanti dulu la.. 
bila memikirkan tentang kenduri tadi,meriah rasenye.. tahun ni,ain beraya dengan kehadiran insan baru yang bernama Muhammad Fakhrul Asyraf Binti Ismail.. erm,sedap tak name tu? kalo nak tahu,name tu yang ain yang berikan,khusus wat adik tersayang sorang ni.. Muhammad Fakhrul tu,memang ain bercadang nak letakkan name tu memandangkan adik-adik ain yang laen pun bermula dari huruf f.. Fitri,Faiz dan Fadzli.. datang dari mane asyraf tu?? mungkin ade beberapa persoalan dari korang semua kan,,lebih-lebih lagi yang mengenali ain..
erm,biarla rahsia.. yang penting name tu mendapat tempat di hati ain.. maksud name tu lebih mulia.. ain harapkan adik ain akan jadi insan berguna pada mase akan datang..
sayang asyraf

tadi ain on facebook..huhuhu.. sekadar untuk jengah-jengah je,,tapi kalo kawan-kawan ajak chat, jengah-jengah facebook tu xmenjadi,ngee.. lebih-lebih lagi bila melayan classmate yang havoc.. riuh-rendah jadinye facebook tu..ade la 1 cerita ni,time tengah online tu,tiba-tiba ade sorang kawan ni,,kata ain jiwang.. huhuhu.. jiwang ke ain ni?? jiwang ke??? arghhhh,, katakan la tidak.. ain tak jiwang pun,ain sekadar berkongsi cerita-cerita yang ade dalam facebook tu.. huhuhu.. but,it's ok.. tak kisahla ape orang nak cakap.. yang penting hepi.. senyum-senyum selalu..
erm,nak tanye la kan,korang pernah rase kecewa tak?? jangan fikir yang bukan-bukan.. kecewa yang dimaksudkan ni,umum.. not specific k.. hehehe.. saje je suke suki tanye soalan tu.. 
Nak tido ke tak nak ek? badan da penat.. huhuhu.. esok,kami adik-beradik pergi ladang.. da lame tak pergi ladang.. hehehe.. suke sebab bile pergi sane rase tenang,,suasana nyaman.. 
k la,mase untuk blogging da tamat.. nak tdo.. 
p/s: ceria-ceria selalu..

No comments: