Wednesday, September 22, 2010

U need more effort on it.. ^_^

Hee,ari ni bersemangat betul belajar FAR 200.. tak susah la subjek ni, kalo susah,kasi senang.. heee.. Ari ni belajar tajuk baru,huhuhu.. Orang kata tajuk ni susah,tapi kite tak boleh dengar kata orang.. Kite kena cuba,kalo tak cuba,mane nak tahu,betul tak? Tadi kami dapat balik paper test n quiz kami.. Wah,heee.. Semua hebat-hebat belaka..

Deaorang semua excited nak tahu result ain n member-member laen.. lawak rase, takpe,tu sume rezeki masing-masing.. bagi yang lemah, "u need more effort on it".. kasi double triple punye effort k.. hehehe.. tapi kebanyakannye sume result gempak-gempak.. cantek je,,hehehe.. Ain punye ok kot! huhuhu ~_~
no komen la,tadi ade 1 dialog yang wat ain terkekeh-kekeh gelak.. Korang kalo da bersembang, ade je benda lawak.. Ape daaaaa.. hahaha.. 

Adehhhh,,seksa cakap ngan deaorang, ade je jawabnye.. hahaha.. Erm,then ain cube tanye one of my classmates, dea ni memang pandai la.. huhuhu,jelez jugak ngan dea kadang-kadang tu.. hehehe.. ain tanye,ma makan ape kasi pandai? maksud ain,,vitamin ke,ape-ape je la.. then dea jawab.. Ma tak makan ape-ape pun, yang penting kalo nak belajar,kite kene ikhlas.. Kadang-kadang ma ngantuk jugak,heee.. tapi tu la.. kene ikhlas..

Thanz ma, ain selalu gune kata-kata tu sebagai semangat untuk ain terus belajar.. Tapi, since naek cuti ni, ain da lupe.. huhuhu,,ain,ain.. ape nak jadi la.. Hehehehe,, ingat taw kawan-kawan.. Dalam ape jua yang kite lakukan, hendaklah ikhlas.. Ingat tu.. Tak kire la mase kite belajar ke, kerja tak pun mase jage adek-adek.. Dalam setiap perkara yang kite lakukan, Always rely on Allah S.W.T. yea.. ingat tu!!
Korang, final da nak dekat ni.. hehehe.. around 3 weeks more.. so,camne ngan persiapan korang.. huhuhu.. bagi ain la kan,, huhuhu.. ntahla,no komen.. yang pasti, untuk semua subjek yang ain duduki sem ni,kene double-double kan lagi effort nye.. Ain teringat kat Miss Carolyn, dea pernah cakap.. "u need more effort on it.. " ain  ingat kata-kata tu sampai bile-bile.. sebab ain sentiase rase kan diri ain masih banyak kekurangan lagi..dalam kelas,korang jangan la nakal sangat.. kat dalam kelas tu la, kene tumpu semaksimum habis pada ape yang lecturer ajar.. jangan fikir tentang perkara lain, 1 lagi perkara, jangan berkhayal.. hahahaha,ain pun kadang-kadang berkhayal jugak bile da bosan.. tapi kite kene elakkan bosan tu.. ape yang penting,, IKHLAS MASE KITE MENUNTUT ILMU..


terima kasih kerana sudi meluangkan mase untuk membace blog ain ni.. 
Gud Luck semua, ain sentiase doakan kejayaan kite bersama.. 

Wish you all the best..
Wish Allah bless u with Rahmat and Nur-Nya..
Wish you luck and get the best
Nothing could change until you work for it…
Assalamualaikum.. ^_^

No comments: