Thursday, July 14, 2011

Entry dari Huda :)

Blog bersawang, lappy apatah lagi, berhabuk jugak ! 
*tetibe muncul idea nak tulis entry baru & bersihkan lappy*

entry kali ni hasil nukilan bestfriend ain, NURULHUDA MAZLAN


orangnye nakal sikit, unexpected kadang-kadang tu, camne pun dea, ain sayang dea..
moh kite layan perangai dea yang nakal ni

ni huda yang tulis okey..

"nama saya nurain suhada binti ismail..saya tinggal kat melaka..umur saya 20 tahun..tapi perangai saya macam budak 2 tahun..hobi saya kentut..mcm2 bau kentut saya dah hasilkan..saya bangga dengan pencapaian saya..saya berazam nak mengahasilkan bau kentut yang lagi dahsyat dari ape yang pernah saya hasilkan dulu..itu saja dari saya..jumpe anda di entry yang lain..:)"

boleh tergelak sorang-sorang bace ape yang dea tulis ni, ain copy bulat-bulat dari draft kat dalam phone..
(actually, huda type all this thing, mase dea nak belajar type message kat phone ain)

oh yea, harap maklum ! yang kat atas tu, that's not my hobby ! 
hahaha

p/s : huda, thanks becoz being my BFF & make me smile..
lu kan minah, camane pun lu, wa tetap sayang lu beb, peace yaw !! ^_^


4 comments:

hira said...

haha. comel betul. by the way, keep your relationship until the end. eh, macam betul je ayat tu. haha. abaikan. salam perkenalan :)

Nurain Suhada said...

hehe, mekasih hira :)
salam perkenalan juga ^_^

KimiCnoL said...

hahaha..sayaa berbangga menghasilkan pelbagai bunyi dari kentut ;p ngeh3

Nurain Suhada said...

hahaha, selekeh.. :p