Saturday, July 9, 2011

KL GANGSTER & 3 2 1 CINTA


KL GANGSTER
winkwink, ari ni baru berkesempatan nak tengok citer ni,
jalan cerita dea best.. meletop !
tapi kan, bile sampai part, bunuh kawan, seksa mak, bunuh bapak
aduhhh, meleleh air mata, tak padan tajuk citer ni ngan segala pembaziran air mata yang keluar..
(segan tengok citer ni)


3 2 1 CINTA
citer ni dah lame r tengok, sweet lorh..
comel ! sweet ! kelakar ! poyo ! 
hahaha, rase cam nak tengok balek..
ending dea giler-giler punye sweet, hahaha

**okey, sekian saje entry untuk kritikan movie-movie berkenaan, hilang stress**

p/s : sekarang ni focus untuk test ECO plak, doakan ain ^_^
sakit kepala menjadi-jadi, rase cam nak ketuk kepala ni ngan senduk..

2 comments:

fara aieda said...

haha,,nie yg jelez nie...aku je tak tgk2 g haaa....adoiii...

fAr0T said...

hahah i da tgk....."kasi sengallah" muahahha suke giler part tu