Tuesday, March 15, 2011

Blog Bersawang

 Hahaha, blog ain dah bersawang, dah lame betul tak update. Broadband dah terminate, final pun dah nak dekat, berape minggu je lagi tinggal, ain pun makin busy, balek rumah pun belum lagi..  Sekarang dah tak boleh nak suke-suke, mood ain pun kadang-kadang lari. Maaf yea kawan-kawan ^_^’

Actually, takde idea nak tulis ape dalam blog, hehe, rase cam nak simpan blog ni masuk kotak.. erm, tapi kan sebelum tu ain nak merepek sekejap boleh? Haha.. mungkin cam kebudak-budakkan, tak matang or ape-ape je lah. Tapi itulah yang terlintas dalam fikiran ain sekarang..
putera katak
  1. Korang pernah tengok pokok semalu? Hehe, nak tahu, ain nak buat ape? Kalau boleh, ain nak pergi dekat pokok @ daun semalu tu. Ain nak pijak daun-daun tu dulu, then tengok camne dea boley malu-malu, then tak malu balek. Rase cam bodoh, tapi tu la yang ain fikir sekarang. Hahaha.
  2. Korang pernah tengok hamster? Kalau pernah, korang pernah belai-belai dea? Hahaha, nak tahu ain nak buat ape ngan dea? Ain nak tidur same-same ngan dea, yea la kan, sebelum ni, orang selalu tidur ngan kucing, kucing besar, hamster kecik, setakat ni ain tak pernah berjaya tidur ngan hamster-hamster ain, sebab tak sampai berape minit, deaorang da lari tergedek-gedek tinggalkan ain. Yang paling tak best, deaorang pernah kencingkan ain, best lorh saat-saat tu!
  3. Korang pernah tengok kucing? Pernah dukung dea? Pernah pakaikan dea baju? Hahaha, saat yang ain tak boleh lupekan, bile pakaikan baju untuk kucing-kucing ain. Ain pakaikan kucing ain dengan baju adek mase baby, hahaha.. Best!! Bile dah pakaikan, kucing tu cakar ain dengan adik-adik ain, muka kucing tu pula masam macam tahi kucing, ain tahu dea tak suke, tapi time tu seronok pula maen-maen camtu. Lastly, mak bising, sebab baju adek-adek mase baby jahanam, kena basuh balek. Hehehe, rase cam nak ulang balek saat-saat tu, tapi ain dah serik. Hahaha. Maaf mak.. nakal anak mak ni masih ade lagi J
  4. Korang pernah tengok katak? Kalau pernah, korang pernah cium dea? Hahaha, gilaa~ cube la buat! Ain nak tengok.. Ain pun nak cium katak-katak tu.. Welkkk, loya tekak! Dah nak muntah tulis benda merepek ni semua. Hahaha, tapi kan, hehe, teringin juga kalau dah cium-cium tu menjelma lelaki idaman, rase berbaloi kan kalau cium? Hahaha. Ain ngokngek~ (katak pun kau geli & anti, ade hati nak cium)
  5. Korang pernah tengok cicak? Pernah cube lastik dea sampai mati? Hahaha, kalau nak cube, meh sini datang bilik ain, cicak berlambak-lambak, kalo lastik semua sampai mati, kite dah boleh buat kenduri, menu : sup cicak, bbq cicak.. hahaha, ter`pengotor’ sekejap di situ. Hehehe.. hakikatnye, cicak lah binatang yang menggelikan ain. Kalau melekat kat badan ain tu, ain boley lari pecut 1 km. I’m the winner, believe it! Hahaha..
  6. Sekian saje perkara merepek dari ain.. Terima kasih. Jumpe lagi J

anak tiri ain

p/s untuk korang : Erm, kredit pun makin pupus dalam phone, maaf yea kalau da lame tak contact kalian semua.. miss u guys so much J
J CERIA-CERIA SELALU J

Majulah ain untuk Negara (hahaha)

3 comments:

Amir Biskut said...

hahaa..
ain sengal!!!!!!!!!!!!!
mne ade maju ain untuk negara~~~
suke suki je....
bg pacat bru tau~~

Nurain Suhada said...

hahaha,ade la.. tak pernah dengar eh? majulah ain untuk negara..

fAr0T said...

hahaha majulah kami utk negara