Friday, March 18, 2011

Untuk Kamu, Sahabatku..

This entry special for my beloved friends, Qidah, Lan, Azam & Fitri..


Firstly, aku minta maaf sebab letak gambar tahun lepas, hehe. Tapi ni lah satu-satunye kenangan yang aku ade. Jangan marah yea, korang sentiasa comel dalam hati aku. Terima Kasih kerana masih menjadi sahabat aku sehingga saat ini. Sweet ^_^

Our first reunion, hehehe.. Orang pertama yang aku jumpa mase turun dari bas, Lan.. Lan, aku taw pandangan pertame kau pade aku ari tu, mesti kau kata aku makin gemok kan? haha, nak kata makin epi?? tak~ tapi cam beselah, tips dari sekolah, senyum sokmo. ^_^ . Nak tahu kenape aku makin gemok? hahaha. sebab aku kuat makan, aku salah makan vitamin time tu. Kononnye untuk kuatkan sistem pertahanan badan, elak selsema pagi-pagi. Tapi aku gi tibai makan vitamin cam gula-gula, aku perasan aku gemok, mase pil vitamin tu tinggal lagi 5 biji dari 60 biji. Hahaha. bahagia time tu..

candid senyap-senyap dari belakang ^_^
bersame sahabat tersayang, Qidah ^_^
Qidah, terima kasih sebab tumpangkan aku tidur kat rumah kau, first time aku tido umah kau kat RTP tu. Teringat kampung aku, rindu~ hehehe, nanti nak tumpang tido lagi boleh? hehehe, tak malu kan aku? Nanti sampaikan salam kau pade family kau yea? ^_^

candid lagi ^_^
azam yang sentiase tersenyum ^_^
Azam, terima kasih. Kau wat aku terharu, walaupun kau sampai agak lambat, tapi kau masih datang jugak. Aku ingatkan kau tak dapat join, huhu, dahla mai jauh-jauh dari utara, nasib baek hang cuti time tu. Takdela aku terkilan sangat tak dapat jumpe hang. Ape-ape pun terima kasih sebab sudi abiskan mase ngan aku n budak-budak ni. ^_^
kami ^_^
kami lagi, friends forever ^_^
fitri name diberi ^_^
Fitri, terima kasih! Saye pun ingat awak tak datang ari tu sebab takde sape kat rumah n awak kena jage rumah, tapi akhirnye kamu datang jugak. Thanz a lot ^_^


taman bandar ^_^
damai ^_^
tempat yang aku teringin pergi, bile jejakkan kaki kat pahang lagi ^_^
"taman bandar"
~sangat tenang~

sebelum naek bus ^_^
Terima kasih korang, maaf yea kalau selama kite berkawan, aku selalu susahkan korang. huhu. Kite dah makin jauh, tapi yang jauh nye jarak antara kita sahaja. Ape-ape pun, korang dekat dalam hati ain. Kite berkawan pun dah lame, dari sekolah menengah lagi, antara korang mungkin dah kenal dari tadika lagi. Ape-ape pun, antara orang-orang yang wajib ain nak jumpe dulu, korang la kalau kaki ni jejak kat kuantan. ^_^

Simpan yea kenangan kite ni baek-baek. Maaf. Sayang korang selamanye. Remember that.

Jage diri baek-baek.
Belajar rajin-rajin.
Semua dah besar, mak aku kahwin time umur dea camni la, mase umur dea 20 tahun, 20 May 1990. Korang nak kahwin, jangan lupe jemput aku, aku nak jadi pengapit kalau boleh. hehe, tapi malangnye, boleh ke aku jadi pengapit kau (lan, azam n fitri)
Friends Forever

Thanz guys
^_^

1 comment:

Brian Manning said...

Bach to school is just a way to introduce Bach to my students while having fun. Frequently, the question that arises in the mind of several users is how many days will it take to learn the entire lessons? However, it depends upon your grasping power and passion for music. * Families who have kids starting lessons can rent a piano and see how their kids do. There is the clip-on which is great to attach to your music stand. Windy Prairie Music